Trăim într-un timp în care fiecare dintre noi dorim să facem o impresie bună, să fim priviți și aspectul nostru să fie considerat plăcut. Acest lucru vă putem oferi noi.

                      La Ai Stil Studio vă așteptăm cu brațele deschise. O echipă foarte veselă, deschisă la ideile și dorințele clienților și dornică de rezultate cât mai bune.

                      Suntem o echipă tânără de profesionişti, specilizata în servicii de înfrumuseţare: frizerie, coafor, manichiură-pedichiură, cosmetică şi masaj. Totul se desfasoara mereu cu drag, într-o   atmosferă plăcută, cu o cafea bună, un fundal sonor relaxant si un zâmbet.

 
             
 
 

             Toate produsele folosite în salonul nostru sunt de tip profesional, destinate exclusiv lucrului în saloanele de înfrumuseţare. Personalul nostru calificat participă periodic la seminariile de perfecţionare oferite de: L’öreal, Cupio, Levissime, Yamuna, Atelier Paris, Nyx, Maqpro, Pupa Milano.

             Salonul Ai Stil Studio este partener L’öreal Professionnel ceea ce oferă o garanție fată de clienții noștrii asupra serviciilor și produselor folosite.  

           Vă mulțumim pentru că ne-ați ales. Cu drag echipa Ai Stil.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
FACEBOOK
TWITTER
PINTEREST
INSTAGRAM
Whatsapp