Bucura-te de cea mai buna ingrijire pentru pielea ta. La Ai Stil Studio beneficiezi de cele mai inovative tratamente faciale la preturi accesibile.
Pentru a te bucura de cele mai bune tratamente cosmetice, oferim atat sedinte individuale, cat si abonamente lunare.
Bucura-te de o beneficiile unei ingrijirii complete si afla mai multe despre oferta noastra de pret:
1. Tratament anti-ageing
2. Tratament pentru fermitate
3. Tratamente faciale pentru probleme specifice ale tenului

Nr.crt.ServiciiPret (lei)
1Tratament facial de purificare, tonifiere si hidratare; pentru ten sensibil si uscat; crema pe baza de venin de sarpe , vit A si vit E (60' - 90') 200
Tratamentul are o puternica actiune de hidratare si anti-rid si ajuta la reinnoirea celulelor oferind un aspect luminos si intinerit.
Tratamentul consta in: Lapte demachiant cu colagen, lotiune tonica cu multivitamine, peeling scrub cu Goji, expunere la vapofor (10'), extractii, dezinfectare, masaj facial cu crema cu venin de sarpe si concentrat de trandafiri, hamei, coacaze si acid hialuronic (15'-20'), masca si crema de final cu venin de sarpe si celule stem din mar verde.
2Tratament facial Anti-Aging ptr ten uscat si deshidratat; crema pe baza de acid hialuronic (60'-90') 200
Tratament cu o puternica hidratare si revitalizare, care previne imbatranirea prematura a tenului. Tratamentul consta in: Lapte demachiant anti ageing cu acid hialuronic, lotiune tonica cu acid hialuronic, peeling cu enzime de papaya, expunere la vapofor (10'), extractii, dezinfectare, masaj facial cu crema hidratanta si fiola revitalizanta, masca cu acid hialuronic (15'-20'), crema de final cu acid hialuronic
3Tratament anti acneic cu Goji pentru ten matur/gras cu efect imediat de luminozitate (60'-90')200
Tratamentul previne imbatranirea prematura a pielii, curata in profunzime hranind tenul, stimuleaza productia de colagen si elastina redand luminozitate tenului.Tratamentul consta in: Apa micelara cu goji, gomaj goji cu ulei de jojoba si samburi de caisa, extractii, dezinfectare, masaj facial cu crema goji si ser cu efect de lifting instant, masca antioxidanta si hidratanta cu goji (15'-20'), crema goji de final cu efect imediat de antiageing
4Tratament si lifting cu masca plastica cu perle/trufe albe pentru ten matur cu cearcane/pete (60'-90')240
Masca cu perle/ trufe albe ofera un aspect luminos si intinerit avand o puternica actiune de hidratare si anti-rid.
Tratamentul consta in: Lapte demachiant cu colagen, lotiune tonica cu multivitamine, peeling scrub cu Goji, expunere la vapofor (10'), extractii, dezinfectare, masaj facial cu crema si concentrat de trandafiri, hamei, coacaze si acid hialuronic (15'-20'), masca cu perle si crema de final cu celule stem din mar verde.
5Tratament facial Anti-Aging ptr ten uscat si deshidratat (60')180
Tratament cu o puternica hidratare si revitalizare, care previne imbatranirea prematura a tenului. Contine produse pe baza de acid hialuronic pentru ten uscat si deshidratat.Tratament cu o puternica hidratare si revitalizare, care previne imbatranirea prematura a tenului. Contine produse pe baza de acid hialuronic pentru ten uscat si deshidratat.
6Tratament facial cu celule stem pentru ten uscat si deshidratat (60')180
Tratament de hidratare si revitalizare cu celule stem si crema anti-aging pentru prevenirea imbatranirii tenului.
Demachiere, tonifiere, peeling, masaj cu crema, mascat si crema de final pe baza de celule stem.
7Tratament facial magnetic exfoliant mineral si masca elastica cu ulei de argan pentru toate tipurile de ten (30')150
Tratament de revitalizare cu extraxt din piatra lunii si acid hialuronic. Contine particule magnetice in suspensie , care elimina celulele moarte si lasa tenul profund hidratat si luminos. Masca cu ulei de argan lasa tenul mai luminos, mai ferm, hidratat si radiant.
Demachere, peeling magnetic cu usor masaj, masca elastica cu ulei de argan si crema de final.
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
FACEBOOK
TWITTER
PINTEREST
INSTAGRAM
Whatsapp